Voetreflex

Voetreflextherapie in de praktijk van Vitaliteit Rhenen

Voetreflex(zone)therapie

Als voetreflexzonetherapeut kan ik de voeten gebruiken als basis. Elke verstoring in het lichaam is voelbaar op de voeten en massage is de meest elementaire manier van heel maken. Dit gebeurt door extra prikkels op de voet aan de betreffende weefsels en organen te geven, waarbij het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Soms zijn bepaalde systemen overprikkeld (stress, verkeerde voeding) en is ontspanning en reiniging via de voet meer op zijn plaats. De inzetbaarheid van voetreflex is zeer breed en de werkzaamheid beperkt zich niet alleen tot het lichamelijke vlak. Ook mentaal, emotioneel en spiritueel wordt je aangezet tot meer bewust zijn.

Voetreflexmassage is o.m. inzetbaar bij:
Allergieën, angsten, hoge/lage bloeddruk, burn-out, depressie, hoofdpijn, pms, pijnverlichting, rsi, rugklachten, slapeloosheid, stress, spijsverteringsklachten, trauma, verslavingen, vitaliteitsproblemen.

Duur: 45 min.
Kosten: € 40,00

Metamorfosemassage

De metamorfosemassage is een lichte massage op voeten, handen en hoofd voor zelfgenezing en creatieve groei. Het bewerkstelligt verandering van binnen uit. De altijd aanwezige levensenergie van de cliënt wordt vrijgemaakt door onthechting en aandacht. Door het volledig accepteren van de mens zoals hij is, wordt de mogelijkheid tot veranderen geschapen.

Metamorfosemassage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar brengt oude blokkades weer in beweging. Een blokkade is een mogelijkheid tot bewustwording. Je krijgt de ruimte om in volledige vrijheid van binnenuit te kunnen veranderen en werkt ondersteunend bij ieder veranderingsproces.

Duur: 45 min.
Kosten: € 40,00