Trainingsdata

Overzicht van de cursusdata 2019:

 • Start cursus Beweeg Mindful – Wandel:
  zondagochtend van 09:00 – 10:30 uur.
  Locatie Kwintelooyen, Rhenen.
 • Start cursus Beweeg Mindful – Run:
  zaterdagmiddag van 15:00 – 16:30 uur.
  Locatie Kwintelooyen, Rhenen.

 • Geef je voorkeur voor een cursusdag en tijdstip door: info@carinacoacht.nl
 • Beweeg Mindful – Individueel
 • Eigen groep, vanaf 5 personen
 • Voor bedrijven, gemeentes en instellingen

– 4-weekse cursus Beweeg Mindful – Run
Een Beweeg Mindful – Run cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 75,00. Wil je graag in de natuur en in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 4-weekse cursus Beweeg Mindful geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. De groepen zijn klein; tussen de 5 en 12 deelnemers en er is veel persoonlijke aandacht.

– 4-weekse cursus Beweeg Mindful – Wandel
Een Beweeg Mindful cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 75,00. Wil je graag in de natuur en in groepsverband leren hoe je mindful kunt bewegen, dan is de 4-weekse cursus Beweeg Mindful geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedereen die kan wandelen. De groepen zijn klein; tussen de 5 en 12 deelnemers en er is veel persoonlijke aandacht.

– Kennismaking Clinic – Beweeg Mindful
Een Clinic bestaat uit één bijeenkomst van 1,5 uur en kost € 15,00 p/p.
Een mooie manier om kennis te maken met Beweeg Mindful en te ervaren of dit wat voor je is. Geschikt voor iedereen die kan wandelen.

– Mindful Trail Running Event
We gaan met de groep naar een mooie locatie om onder begeleiding een Trail te lopen, te oefenen met Trailrunning technieken en te genieten van de omgeving.

De Beweeg Mindful cursus, clinic, training, trail running en individueel worden gegeven door Carina van Gelder op de Utrechtse Heuvelrug of op locatie.


Schrijf je in:
 door een mail te sturen naar: info@carinacoacht.nl met vermelding van je naam en keuze datum van je cursus,  clinic of training.
✔ via het Aanmeldformulier: Contact aanmeldformulier

Je ontvangt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

Blijf op de hoogte met Facebook , Instagram  en Twitter