Cursist-ervaringen

Kwintelooijen is overweldigend mooi en de combinatie met mindfulness en iets leren over de ademhaling is buitengewoon bijzonder.
– Susanne –

Ademhaling en aandacht, begint daar niet alles mee? Carina weet met haar fijne benadering de groep en ieder individu te inspireren.
– Jeffrey –

5 weekse cursus van Carina gehad…ik wilde leren te ontspannen tijdens het hardlopen zonder muziek en tijdsdruk … nou dat is zeker gelukt door jou geduld, begeleiding, bewustwording, leren loslaten, bewust in beweging met ademhalingsoefening … mindful bewegen … echt toegankelijk voor iedereen… Carina bedankt!!
– Mady –

De trainingen waren ontspannen, afwisselend, leerzaam en vooral ook heel leuk!
Een enorme eye-opener hoeveel je eigenlijk kan doen door anders te ademen.
Ik vond het leuk en ben klaar voor het vervolg. thanks!
– Pauline –

Super leuke cursus gehad bij Carina van Vitaliteit Rhenen. Gewoon lekker onderweg en genieten van het rennen en de omgeving. En dan is het ineens een stuk minder erg als het regent en waait! Een mooie ervaring rijker. Dankjewel!
– Caroline –

Ik moet het toch nog even zeggen, het was een erg leuke training. Ben er echt mee bezig geweest en kan al 40 min. hardlopen ademend door mijn neus. Nogmaals bedankt!
– Gerbrig –

Het was echt heerlijk om de zondag zo te beginnen. Carina van Gelder dank voor je goede & fijne lessen!
– Jeaninne –

Jammer, het was alweer de laatste dag van de cursus Mindful Run van Carina. Het maakt niet uit hoe (snel) je rent, of je nu wel of niet ervaring hebt met mindful-yoga-meditatie, voor iedereen is er iets voor zichzelf uit te halen. Meer dan waard dus!
– Marleen –

Such a perfect day! Nieuwe schoenen, mijn soort weer, tips van Mindful Run cursus Carina van Gelder gaan lekker (volgende x neem ik wel een zakdoek mee haha). Love it! #5km.opneusademhaling
– Marjolein –

Heel veel geleerd; techniek lopen, ademen door neus, bewuster bezig met mijn houding, zonnegroet voor en na het sporten, het planken, ik probeer veel bewuster te lopen en te genieten van al het moois wat ik zie, ruik, hoor en voel! Bijzonder positief, een aanrader voor iedereen die wil gaan hardlopen of al aan hardlopen doet.
– Dita –

De 5-weekse cursus mindful running was echt bijzonder. Dat kwam door de weersomstandigheden (3 x verse sneeuw!!) maar zeker ook door Carina: duidelijk, kalm, zonder oordeel, deskundig. Er was echt wat te halen voor iedereen (beginnende loper, die-hard trailrunner, zweverig type, no-nonsens mensen). Mijn lopen en leven is leuker, dank je wel Carina!!
– Ingrid –

Carina is een buitengewoon goede instructeur. Heel rustig en duidelijk legt ze oefeningen uit. Heeft aandacht en neemt haar tijd voor alle cursisten.
– Alice –

Een hele positieve ervaring. Ik voel meer beheersing in mijn stress, lukt het even niet heb ik tools om balans te creëeren.
– Christel –