Beweeg Mindful Clinic tijdens beleefweek

Op 11 oktober 2003 sloegen de landeigenaren op en rond de Utrechtse Heuvelrug de handen ineen en werd Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug officieel geopend. Inmiddels zetten landgoedeigenaren, natuurorganisaties, provincie Utrecht, gemeenten, terreinbeheerders en diverse andere belangenorganisaties zich al 15 jaar gezamenlijk in voor betere bescherming, beheer en ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug.

Back to nature!

za 20 t/m zo 28 okt

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje! Vier het met ons mee tijdens de Beleefweek in de herfstvakantie. Een week vol verrassende activiteiten waarin je de bijzondere natuur en rijke historie van de Utrechtse Heuvelrug zelf kunt ervaren.

Beweeg Mindful Clinic

Bewust in beweging, Laat je omringen door de prachtige natuur van Kwintelooijen en ervaar wat de Heuvelrug met je doet.

‘Beweeg Mindful’ combineert Mindfulness met Ademhalingstechnieken en Wandelen met als gevolg:

Meer energie en minder stress

Op de juiste manier ademhalen – door de neus – en bewust aandacht hebben voor het hier-en-nu. Dit zorgt ervoor dat je niet blijven hangen in wat was of de spanning over wat komt.
In de 60 minuten durende Workshop gaat het om inspanning én ontspanning. In de buitenlucht wordt aandacht besteed aan hoe je bewust, met aandacht, zonder oordeel, in het hier-en-nu kunt bewegen. Er wordt uitgelegd wat een goede ademhaling voor je kan doen en hoe de ademhaling je stressniveau beïnvloedt.
De geleerde technieken zijn direct toepasbaar in het dagelijkse leven. De oefeningen die we doen zijn gericht op het mentaal en fysiek sterker worden. Door mindfulness met wandelen te combineren ontspannen we, maar met beide benen op de grond.

Deelname is gratis. Meld je aan via info@vitaliteitrhenen.nl

Wanneer

  • Donderdag 25 oktober 2018 tijd: 10.00 – 11.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Waar

Dagrecreatiegebied Kwintelooyen
Oude Veensegrindweg 0
3911 TA RHENEN

Aanmelden / Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *